دفتر مرکزی : استانبول

            استرالیا در یک نگاه

 

  • نام کامل:استرالیا Commonwealth of Australia
  • جمعیت: 21.5 میلیون (سازمان ملل متحد، 2009)
  • پایتخت: کانبرا
  • بزرگترین شهر: سیدنی
  • مساحت: 7.7 میلیون کیلومتر مربع (2.9 میلیون مایل مربع)
  • زبان اصلی: انگلیسی
  • دین اصلی: مسیحیت

 

کشور استرالیا همواره به عنوان یکی از مقاصد اصلی مهاجرین در سراسر جهان بوده است. لازم به ذکر است که یک چهارم جمعیت این کشور را مهاجرین تشکیل داده اند.

استرالیا به دلیل شرایط طبیعی و جغرافیایی از طبیعت ویژه و منحصر به فردی برخوردار است و به علت وجود صحراهای وسیع در مرکز آن، عمده جمعیت استرالیا در سواحل و کرانه های آن، ساکن می باشند.

این کشور نوظهور که زمان زیادی از استقلال آن نمی گذرد، چند فرهنگی بوده و ازین روی از مهاجرپذیرترین جوامع به شمار می آید. ترکیب جمعیتی ناهمگون و وجود ملل مختلف نیز مزید بر این علت است.اید گفت که استرالیا بزرگترین خشکی در قاره استرالیا است. 

اقیانوسیه منطقه‌ای است که از هزاران جزیره در سراسر اقیانوس آرام مرکزی و جنوبی تشکیل شده است.

این شامل استرالیا است که کوچکترین قاره از نظر مساحت کل زمین می‌شود. 

اقیانوسیه یک منطقه جغرافیایی است که در برخی از نقاط جهان به عنوان یک قاره توصیف می‌شود. این منطقه شامل استرالیا، ملانزی، میکرونزی و پلی‌نزی است.

به بیانی، کشور استرالیا ظرفیت قاره استرالیا را از خود پر کرده و دیگر جایی برای دیگران باقی نگذاشته است.

در سازمان ملل متحد با این که کل قاره استرالیا با کشور استرالیا یکی است، برای رعایت قوانین و آداب کشورداری، قاره استرالیا را مفهومی جدا از کشور استرالیا می‌دانند.

در طول زمان به استرالیا القاب «پیرترین قاره»، «آخرینِ سرزمین ها» و «مرز آخر» را نیز داده اند.

آب و هوای دلنشین استرالیا

از دیگر ویژگی های استرالیا آب و هوای چهار فصل و متفاوت آن است.

آب و هوای استرالیا این امکان را فراهم می کند تا شما در یک روز تجربه ی آب و هوای 4 فصل را داشته باشید.

البته فقط آب و هوای به اصطلاح دیوانه از ویژگی های منحصر به فرد استرالیا نیست، تنوع و جاذبه های طبیعی بکر زیادی در سرتاسر استرالیا پراکنده است که شما از دیدنشان سیر نمی شوید.

تنوع و زیبایی این جاذبه های دیدنی و طبیعی به طوری است که نظیرشان در هیچ کجای این کره خاکی پیدا نمی شود و همین شگفتی های بی نظیر و خاص میتواند دلیل  سفر به استرالیا برای بسیاری از جهانگردان و توریستان در سراسر جهان باشد. 

ایالات استرالیا

استرالیا از شش ایالت و دو سرزمین یا قلمرو (Territory) تشکیل شده‌است که اختیاراتشان کمتر از ایالت‌هاست. ایالت‌ها و قلمروهای استرالیا عبارتند از:

همچنین استرالیا دارای سه قلمرو اصلی زیر است:

  • قلمرو پایتختی استرالیا (Australian Capital Territory)
  • قلمرو خلیج جرویس (Jervis Bay Territory)
  • قلمرو شمالی (Northern Territory)

شهرهای بزرگ وپرجمعیت استرالیا

  • سیدنی (Sydney)

  • ملبورن (Melbourne)

  • پریزین (Brisbane)

  • برث (Perth)

  • آدلاید (Adelaide)

از سایر شهرهای بزرگ و مهم استرالیا می توان به گلدکوست ، نیوکاسل، سان شاین کوست و کنز اشاره کرد.

گلدکوست

نیوکاس

سان شاین کوست

   کنز

اقتصادی پویا و مستحکم

یکی از مهمترین دلایل رواج مهاجرت به استرالیا، اقتصاد قوی این کشور است که حتی در دوره رکود جهانی ناشی از همه گیری ویروس کووید هم آسیب نسبتا زیادی ندید.

استرالیا کشوری توسعه یافته با اقتصاد متکی بر بازرگانی و کشاورزی است. محصولات اصلی استرالیا نیشکر، پنبه، غلات و گوشت است.

واحد پول این کشور دلار استرالیا نام دارد. هر دلار استرالیا تقریبا معادل ۰٫۷۳۹ دلار آمریکاست.

انگلیسی زبان بودن، امن بودن و کیفیت آموزش بالا باعث محبوبیت این کشور در بین دانشجویان بین‌المللی شده‌است.

استرالیا از نرخ بیکاری پایینی بهره می برد و  با هدف توسعه پایدار و رقابت اقتصادی و علمی با سایر کشورهای پیشرفته، نیاز به مشاغلی دارد که می توانند توسط متقاضیان مهاجرت به استرالیا تامین شوند.

حکومت استرالیا

استرالیا یک نظام سیاسی لیبرال دموکراتیک باثبات تحت قانون اساسی دارد که یکی از قدیمی‌ترین نظام‌های جهان از زمان نخستین ساختار حکومتی در کشور استرالیا (فدارسیون) در سال 1901 است.

استرالیا ششمین دموکراسی قدیمی مستمر در جهان است و عمدتاً به عنوان یک سیستم دو حزبی عمل می‌کند که در آن رای دادن جزء قوانین اجباری است. در این کشور، در وهله نخست نمایندگان مجلس توسط مردم برگزیده ‌می‌شوند.

ریاست حزبی که بیشترین نفرات انتخاب شده را در مجلس داشته باشد به‌عنوان نخست ‌وزیر مسئول تشکیل کابینه دولت می‌شود. دولت استرالیا از سه زیر شاخه قانون گذاری، اجرایی و قضایی، تشکیل شده است.

آب‌وهوای استرالیا

به‌طور کلی هوای کشور استرالیا در مقایسه با دیگر کشورهای انگلیسی زبان گرم‌تر است. اما در مقایسه با ایران، هوای خنک‌تری دارد. این کشور دارای 6 ایالت و سه قلمرو است که هرکدام از این مناطق آب‌وهوای مخصوص به خود را دارند.

بر همین اساس هر چه قدر به ایالت‌های شمالی آن نزدیک می‌شویم آب‌وهوایی گرم‌تر و هرچه به ایالت‌های جنوبی نزدیک می‌شویم آب‌وهوایی سردتری را تجربه خواهیم کرد.

واحد پول استرالیا

پول ملی این کشور، دلار استرالیا (AUD) است که به صورت اسکناس‌های پلیمری (پلاستیکی) 5، 10، 20، 50 و 100 دلاری عرضه می‌شود. سکه‌ها در عناوین 5، 10، 20 و 50 سنت و همچنین 1 و 2 دلار هستند. نماد دلار استرالیا، A$ یا AU$ است که برای تشخیص دلار این کشور از سایر ارزهای دلاری استفاده می‌شود.

هزینه زندگی در استرالیا

 
مزایای مهاجرت به استرالیا

استرالیا کشور ارزانی نیست و از طرفی کشوری است که میانگین درآمد سرانه بسیار بالایی را دارد و به همان نسبت هزینه‌ها در آن بالاست. عمده‌ هزینه‌ها در استرالیا هزینه‌ مسکن است و معمولا برای هر خانواده که تازه به این کشور مهاجرت کرده‌ است بحث اجاره مسکن پیش می‌آید و یا افرادی که به دنبال خرید خانه هستند بحث دریافت و پرداخت وام پیش می‌آید.

هر چند که برای افرادی که به تازه‌گی به این کشور مهاجرت کرده‌اند می‌توان از برخی هزینه‌های سربار چشم پوشی کرد مانند هزینه برای زندگی ایده آل و سفر و رستوران و… و همان طور که عنوان کردیم بیش از 50 درصد هزینه شما در ابتدا صرفه اجاره مسکن می‌شود و این شهر شماست که می‌تواند تاثیر مسقیم در کاهش و افزایش این هزینه باشد.

در نتیجه انتخاب شهر و منطقه تاثیر زیادی در کاهش هزینه‌های شما دارد. موضوع دیگر هزینه‌های مربوط به هزینه‌های خورد و خوراک هزینه‌های رفت‌وآمد که این موارد هم می‌تواند قابل توجه باشه اما با توجه به اینکه ساختار استرالیا به نوعی است که یک فرد با یک شغل مناسب و معمولی می‌تواند یک زندگی متوسط تا متوسط رو به بالا را داشته باشد و همین موضوع باعث می شود از پس تمامی این هزینه‌ها برآید.

چرا استرالیا مقصد  مهاجرتی مناسبیست

مهاجرت در کشورهای مهاجرپذیر جهان مانند استرالیا یک صنعت مهم است و در کنار گردشگری، منبع مهمی برای تامین بودجه سایر بخش‌های جامعه محسوب می‌شود.

در کشوری که در یک زمان خاص باید نگران گرمازدگی در دل صحرای فریبنده آن باشید، تنها چند ماه بعد، می توانید در پیست اسکی رویایی آن حضور داشته باشید. 

کشور استرالیا مقصد هزاران مهاجر و پناهنده از سراسر جهان در طول سالها است.

این سرزمین مهاجرپذیر برای صدور ویزاهای متنوع و متعدد خود، اصول و آدابی دارد که آنها را خط قرمز اداره مهاجرت استرالیا می‌داند.

این سختگیری‌های ظاهری در فرایند صدور ویزا به احترام حقوق شهروندانی اعمال می‌شود که آنها نیز یک روز از دل این سختی‌ها به موفقیت و هدف خود دست پیدا کرده‌اند.

مزایای مهاجرت به استرالیا

کشور استرالیا فاکتورهای بسیاری دارد تا هر فردی را برای مهاجرت به آن مجاب کند، از این رو شاید شرایط مساعد آب و هوایی و کیفیت زندگی در استرالیا، دلایل کافی برای مهاجرت به استرالیا محسوب شوند. شما با اخذ ویزای و کسب اقامت این کشور می‌توانید از مزایای فراوان این کشور استفاده و بهرمند شوید. در این قسمت به معرفی تعدادی از اصلی‌ترین مزایای مهاجرت به استرالیا می‌پردازیم :

  • امکان کار در استرالیا
  • بالا بودن میزان دستمزدها
  • اجازه سرمایه‌گذاری در استرالیا
  • امکان تحصیل در مدارس و دانشگاه‌های مدرن
  • استفاده فرزندان از تسهیلات آموزشی و سلامت
  • امکان استفاده از خدمات درمانی با کیفیت و بیمه سلامت
  • امنیت بالا این کشور
  • وضعیت اقتصادی رو به رشد و توسعه یافتگی خیلی خوب
  • مهیا بودن شرایط گرفتن پاسپورت استرالیا پس از اخذ شهروندی
  • این کشور چندملیتی می‌باشد از این رو احترام به ملیت‌ها و اقوام مختلف و وجود قوانین حمایتی
  • ثبات اقتصادی بالا و رشد اقتصادی مثبت و حمایت از کارآفرینان و سرمایه‌گذاران برای راه اندازی کسب و کار
  • شما می‌توانید به راحتی و با سرعت بالا ویزای این کشور را دریافت کنید زیرا پرونده‌های موفق استرالیا به نسبت سایر کشورهای مهاجرپذیر بیشتر است.
  • کسب یکی از قدرتمند‌ترین ویزاهای دنیا
  • بهره‌مندی از مزایای کامل شهروندی استرالیا
  • شرایط جغرافیا و طبیعت زیبا با آب و هوایی معتدل و مرطوب
  • امکان استفاده از خدمات کنسولگری‌ها در خارج از استرالیا
  • شما می‌توانید برای دریافت ویزای نیوزیلند اقدام کنید.

 

شرایط مهاجرت به استرالیا در سال 2024

به‌طور کلی، شرایط مهاجرت به استرالیا را به 2 دسته شرایط عمومی و اختصاصی، تقسیم‌بندی می‌کنیم. شرایط اختصاصی، با توجه به روش مهاجرتی و نوع ویزا متفاوت است. مهم‌ترین شرایط عمومی مهاجرت به استرالیا هم، این موارد هستند:

  • داشتن وضعیت سلامتی مناسب
  • انجام تست مدیکال
  • نداشتن سوء پیشینه
  • داشتن مدرک زبان (برای بیشتر ویزاهای استرالیا لازم است)
  • تکمیل بودن مدارک
  • پرداخت هزینه‌های دولتی صدور ویزا

دولت استرالیا، اخیرا سیستم مهاجرتی این کشور را بازبینی و از سیاست‌های جدید مهاجرتی خود رونمایی کرد. این استراتژی جدید که توسط خانم کلر اونیل (Clare O’Neil)، وزیر امور داخلی استرالیا در 11 دسامبر 2023 منتشر شد، شامل طیف وسیعی از تعهدات جدید بود که عمدتا بر مهاجرت مهارتی موقت و آموزش بین‌المللی متمرکز بوده است. از مهم‌ترین این موارد که به مرور در آینده اجرایی خواهد شد، می‌توان به افزایش نمره زبان آیلتس (یا معادل آن) برای ویزای دانشجویی (از 5.5 به 6) و برای ویزای فارغ‌التحصیلان (از 6 به 6.5)، کاهش حداکثر شرایط سنی برای متقاضیان ویزای موقت فارغ‌التحصیلان (از 50 به 35 سال)، ارائه ویزای مهارتی جدید و … اشاره کرد.

در ادامه، هر کدام از روش‌های مهاجرت به استرالیا را بررسی می‌کنیم.

انواع ویزاهای استرالیا :

    1. ویزا تجاری و سرمایه گذاری
    2. ویزا تحصیلی
    3. ویزا مهاجرتی
    4. ویزا ترانزیت
    5. ویزا کنفرانس
    6. ویزا والدین
    7. ویزا کاری
    8. ویزا همسر
    9. ویزا آخرین فرد بازمانده
    10. ویزا توریستی

 

مهاجرت کاری به استرالیا

یکی از مسیرهای اخذ اقامت استرالیا، از جاده مهاجرت کاری می‌گذرد و از روش‌های محبوب مهاجرت به این کشور است. استرالیا، به دلیل کمبود نیروی کار و جهت تضمین رشد اقتصادی، بخشی از نیاز خود به نیروی متخصص را از طریق مهاجرات تامین می‌کند. بنابراین اگر مهارت یا تخصصی دارید که موردنیاز استرالیا است، باید با توجه به شرایطتان، از انواع ویزاهای کاری استفاده کنید. در این بخش، استرالیا، ویزاهای مختلفی (حدود 24 ویزا) را صادر می‌کند که هر کدام شرایط خودش را دارد. در ادامه مهم‌ترین‌ این ویزاها را می‌بینیم:

  • ویزای مهارتی مستقل 189 و با اقامت دائم: یکی از ویزاهای اقامت دائم پرطرفدار برای افرادی است که در یکی از مشاغل مورد نیاز استرالیا، تخصص و مهارتی دارند و حداقل 65 امتیاز در سیستم امتیاز بندی این کشور اخذ کرده‌اند. برای اخذ این ویزا نیازی به اسپانسر ایالتی یا فامیلی ندارید.
  • ویزای مهارتی 190 با اسپانسر ایالتی با اقامت دائم: یکی دیگر از ویزاهای مهارتی این کشور با اقامت دائم است. برای اخذ این ویزا، مانند ویزای مهارتی 189، باید حداقل 65 امتیاز کسب کنید، با این تفاوت که نیاز به یک اسپانسر ایالتی در استرالیا دارید.
  • ویزای موقت مهارتی 491 با اسپانسر مناطق کم‌جمعیت و فامیلی: با اخذ ویزای 491 که یک ویزای مهارتی با هدف توسعه نواحی کم‌جمعیت استرالیا است، یک اقامت موقت 5 ساله و در صورت واجد الشرایط بودن، می‌توانید بعد از سه سال، اقامت دائم این کشور را کسب کنید. برای اخذ این ویزا، مانند سایر ویزاهای مهارتی، باید حداقل 65 امتیاز کسب کنید و یک اسپانسر ایالتی یا فامیلی داشته‌ باشید.
  • ویزای کمبود مهارت 482 با اقامت موقت: اگر دارای شغل در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا هستید و از سوی یک کارفرمای استرالیایی تایید شده، درخواست شغلی دارید، با این ویزا می‌توانید اقامت موقت 2 تا 4 ساله این کشور را اخذ کنید. البته کارفرما، باید ثابت کند که نمی‌تواند یک نیروی کار استرالیایی ماهر، برای پر کردن آن موقعیت شغلی پیدا کند.
  • ویزای 186 با اسپانسر کارفرما و اقامت دائم: اگر زیر 45 سال هستید، 3 سال سابقه کار تخصصی در مشاغل مورد نیاز و پیشنهاد کار از سوی یک کارفرمای استرالیایی دارید و به‌دنبال اخذ اقامت دائم استرالیا هستید، این ویزا مناسب شماست. اگر هم قبلا از طریق یکی از ویزاهای 482 و 457 به استرالیا رفته‌اید، با این ویزا می‌توانید اقامت خود را دائمی کنید
  • ویزای 476 ویژه فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های خاص با اقامت موقت: اگر از دانشگاه‌های امیرکبیر یا تهران در یکی از رشته‌های مهندسی فارغ التحصیل شده‌اید، با این ویزا می‌توانید تا 18 ماه در استرالیا بمانید و به کار و تحصیل بپردازید. برای اخذ این ویزا، باید زیر 31 سال باشید.
  • ویزای 485 ویژه فارغ التحصیلان دانشگاه‌های استرالیا با اقامت موقت: اگر از یکی از دانشگاه‌های استرالیا فارغ‌التحصیل شدید، تا حداکثر 6 ماه پس از فارغ‌التحصیلی، می‌توانید با اخذ ویزای 485‌، به مدت 18 ماه تا 4 سال در استرالیا بمانید و کار کنید.
  • ویزای تلنت ویژه نخبگان و استعداد درخشان (ساب‌کلاس 858): اگر در زمینه‌های هنری، کاری، ورزشی، دانشگاهی و پژوهش، سوابق درخشان و برجسته‌ای در سطح جهانی دارید، می‌توانید با داشتن یک اسپانسر واجدالشرایط در حوزه استعداد خود، اقامت دائم این کشور را اخذ کنید.

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای سرمایه‌گذاری

ویزای سرمایه گذاری استرالیا، برای صاحبان مشاغل، سرمایه گذاران و کارآفرینانی که سرمایه کافی دارند و مایل به راه اندازی یک بیزینس یا سرمایه گذاری در کشور استرالیا هستند طراحی شده است؛ به خصوص اگر تسلط بالایی به زبان انگلیسی ندارید یا حتی سنتان دیگر به شرایط مهاجرت کاری نمی‌خورد این روش برای شما مناسب است. به‌طورکلی در مواجهه با روش مهاجرت از طریق ویزای سرمایه‌گذاری استرالیا با دو نوع ویزا روبرو هستیم که اقامت موقت و اقامت دائم را برای متقاضی به همراه دارد. این دو ویزا شامل موارد زیر هستند:

  • ویزای موقت سرمایه‌گذاری و کارآفرینی ساب‌کلاس 188 استرالیا: ویزای 188 استرالیا به طور خاص برای صاحبان مشاغل، سرمایه گذاران و کارآفرینانی که مایل به راه اندازی یک بیزنس یا سرمایه گذاری در استرالیا هستند طراحی شده است و به چند ساب‌کلاس تقسیم می‌شود که هر کدام شرایط متفاوتی دارند. اقامتی که در پی اخذ ویزای 188 به متقاضی داده می‌شود، یک اقامت موقت 5 ساله است.
  • ویزای دائم سرمایه‌گذاری و کارآفرینی ساب‌کلاس 888 استرالیا: ویزای 888 استرالیا مخصوص افرادی است که با ویزای 188 به استرالیا به صورت موقت مهاجرت کردند و حداقل 2 سال از راه‌اندازی و به ثمر رسیدن بیزنسشان گذشته است. در واقع می‌توان با ویزای 888 مجوز ادامه فعالیت‌های کارآفرینی خود را در خاک استرالیا بگیرید.

مدارک مورد نیاز برای درخواست اخذ ویزای تجارت و سرمایه گذاری استرالیا به شرح زیر است:

  • فرم ۱۴۱۹ + فرم اطلاعات اضافی
  • سه عکس رنگی، زمینه سفید، ۶٫۴
  • رسید پرداخت ۱۳۵ AUD در یکی از دفاتر اداره مهاجرت و حفاظت مرزی DIEB در استرالیا
  • شناسنامه ( ترجمه لاتین با تایید )
  • کارت ملی( ترجمه لاتین با تایید )
  • سند مالکیت ( ترجمه لاتین با تایید )
  • مدرک کاری : جواز / روزنامه رسمی / حکم کارگزینی + ۳ فیش حقوقی + لیست بیمه، گواهی اشتغال به تحصیل ( ترجمه لاتین با تایید )
  • مدرک مالی: پرینت ۶ ماهه حساب، گواهی تمکن مالی (لاتین، با مهر بانک)
  • باید رزرو بلیط استرالیا
  • رزرو هتل در استرالیا
  • برنامه سفر به استرالیا
  • دعوتنامه رسمی استرالیا + (کپی) آخرین وضعیت اقامتی
  • آخرین مالیات پرداخت شده
  • مدرک کاری
  • مدرک مالی
  • سند مالکیت دعوت کننده
  • رزومه کاری
  • مدارک دال بر ارتباط تجاری با شرکت در استرالیا
  • فرم ۱۴۱۵
  • فرم ۱۲۲۱

درباره ویزای تحصیلی استرالیا

توجه داشته باشید متقاضی قبل از ورود به یکی از دانشگاه های کشور استرالیا باید در یکی از مراکز تحصیلی استرالیا پذیرفته شده و همچنین شرایط مالی زندگی و تحصیلی در استرالیا را داشته باشد.
این نوع ویزا برای حداکثر 5 سال صادر میگردد که در شرایطی خاص که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد ممکن است بیشتر شود:
اگر دانشجویی در حال تحصیل در یکی از رشته های پزشکی و یا معماری باشد که مدت زمان اتمام و فارغ التحصیلی این رشته ها 6 سال می باشد.

شرایط ویزای تحصیلی استرالیا

  • در یکی از دوره های آموزشی معتبر استرالیا پذیرفته شده باشد.
  • اگر متقاضی زیر 18 سال باشد می بایست هزینه های تحصیلی او از پیش تامین و پرداخت شده باشد.
  • شما برای تحصیل یا از شرکتی معتبر در استرالیا و یا از دانشگاه های استرالیا می توانید بیمه دانشجویی دریافت نمایید.
  • همچنین برای اخذ ویزای دانشجویی شما می بایست برخی مراحل پزشکی را نیز بگذرانید و به علت اینکه این نوع آزمایشات مدت زمان زیادی طول می کشد شما می توانید قبل از اقدام به ارائه مدارکتان به سفارت مربوطه برای آزمایشات پزشکی خود درخواست دهید و اقدامات لازم را انجام دهید.
  • معمولا برای اخذ ویزای تحصیلی استرالیا سوالاتی برای متقاضیان پیش می آید که در ادامه به برخی از آنها اشاره خواهیم کرد.

مهاجرت تحصیلی به استرالیا

اگر قصد ادامه تحصیل دارید و می‌توانید هزینه‌های سال اول تحصیل در استرالیا را تامین کنید، مهاجرت تحصیلی برای شما مناسب است. برای تحصیل در استرالیا، باید از یک موسسه یا دانشگاه معتبر پذیرش بگیرید و سپس برای اخذ ویزای تحصیلی استرالیا (ساب‌کلاس 500) درخواست دهید. اطلاعات کامل را در مطلب تحصیل در استرالیا مطالعه کنید.

به‌طور کلی ،کشور استرالیا در بخش آموزش و تحصیل، علاوه بر ویزای تحصیلی 500 دو ویزای دیگر هم صادر می‌کند که در ادامه به معرفی ویزاهای این بخش می‌پردازیم:

  • ویزای تحصیلی 500 استرالیا با اقامت موقت: برای تحصیل در استرالیا، باید پس از اخذ پذیرش از یک دانشگاه معتبر، برای ویزای تحصیلی 500 درخواست دهید. این ویزا تا 5 سال اعتبار دارد و در صورت واجد شرایط بودن می‌توانید آن را تمدید کنید. همچنین پس از فارغ التحصیلی می‌توانید برای ویزای کاری موقت فارغ التحصیلان 485 درخواست دهید.
  • ویزای گاردین استرالیا با اقامت موقت: این ویزا که با ساب‌کلاس 590 هم شناخته می‌شود، ویژه سرپرست و همراه دانش‌آموزان زیر 18 سال است که برای تحصیل با ویزای دانشجویی به استرالیا مهاجرت می‌کنند.
  • ویزای آموزش شغلی و مهارتی استرالیا با اقامت موقت: این ویزا که ساب‌کلاس 407 هم نامیده می‌شود، به متقاضیان، این فرصت را می‌دهد که به مدت 2 سال در استرالیا بمانند، در دوره‌های آموزش شغلی شرکت و مهارت و تجربه عملی کسب کنند.

مدارک لازم برای ویزای تحصیلی استرالیا :

توجه داشته باشید که تمامی مدارک شما می بایست ترجمه شده باشند.

  • اصل و کپی پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار.
    عکس 3*4 با زمینه سفید،بدون روتوش و کانلا از روبرو.
    اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه.
    مدارک و تاییده های آزمایشات پزشکی.
    فرم دخواست ویزا به همراه فرم کامل اطلاعات شخصی.
    نامه و مدارک تحصیلی شما.
    مدارک مالی.
    پرینت ریز گردش 3 ماه آخر متقاضی یا کسی که ضامن او می باشد.
    گزارش و برگه تاییده دانشگاه یا مرکز تحصیلی که قصد دارید آنجا به ادامه تحصیل بپردازید.
    ارائه رسید پرداخت هزینه ویزای تحصیلی استرالیا.
    ارائه گواهی عدم سوء پیشینه.

مهاجرت به استرالیا از طریق خانواده و ازدواج

افرادی که اقامت یا شهروندی استرالیا را دارند، می‌توانند نقش حامی یا اسپانسر را ایفا کرده و برای اعضای خانواده خود، اقامت موقت یا دائم استرالیا را اخذ کنند. ویزاهایی که در این بخش صادر می‌شوند، ویزای خانواده استرالیا (Family Visa) نام دارند. 23 ویزا در بخش خانواده صادر شده که شامل انواع ویزاهای والدین، کودک، ازدواج و غیره می‌شود و هر کدام شرایط خاص خودش را دارد. اطلاعات کامل درباره این روش‌ها را در مطلب ویزای خانواده استرالیا بخوانید. در ادامه به معرفی مختصر انواع ویزای خانواده می‌پردازیم:

  • ویزای والدین استرالیا: ویزاهای والدین یا  Parent Visas، به والدین یک شهروند یا مقیم استرالیای واجد شرایط، اجازه می‌دهد که به استرالیا مهاجرت کنند و بسته به نوع ویزا، اقامت دائم یا موقت این کشور را اخذ کنند. ویزای والدین استرالیا، دارای ساب‌کلاس‌های متفاوتی (از جمله ساب‌کلاس‌های 103، 143 و 173) است که هر کدام شرایط خاص خودش را دارد.
  • ویزای کودک استرالیا: ویزای کودک در استرالیا که انواع مختلفی دارد، به گونه‌ای طراحی شده است که به کودکان زیر 18 سال اجازه می‌دهد تا با والدین یا سرپرست قانونی خود که شهروند یا مقیم دائم استرالیا هستند، زندگی کنند. کودکانی که در استرالیا متولد می‌شوند، به صرف داشتن گواهی تولد صادر شده در استرالیا، به‌طور خودکار شهروند استرالیا یا مقیم دائم استرالیا نیستند. برای اخذ شهروندی کودکی که در استرالیا متولد شده، باید حداقل یکی از والدین در زمان تولد کودک، شهروند استرالیا یا مقیم دائم استرالیا باشد.
  • ویزای ازدواج و نامزدی استرالیا: ویزای نامزدی یا ازدواج، مناسب افرادی است که قصد دارند با یک شهروند یا مقیم دائم استرالیا ازدواج کنند. این ویزا در ساب‌کلاس‌های متفاوتی از جمله، ویزای نامزدی یا ازدواج آینده (ساب‌کلاس 300) و ویزای شریک (ساب‌کلاس 100، 309، 801 و 820) صادر می‌شود. متقاضیان برای اخذ این ویزا، باید بالای 18 سال باشند و مدارکی ارائه دهند که نشان دهد در یک رابطه واقعی هستند.  

مهاجرت با ویزای توریستی استرالیا

ویزای توریستی استرالیا، یکی دیگر از انواع ویزاهای این کشور است که برای مدت محدود با اهداف مسافرت یا اقامت کوتاه‌مدت برای متقاضیان صادر می‌شود و جزء روش‌های مهاجرتی این کشور حساب نمی‌شود. استرالیا 6 نوع ویزای توریستی صادر می‌کند که ایرانیان فقط برای 2 نوع از این ویزاها، یعنی ویزای توریستی 600 و ویزای ترانزیت (ویژه خدمه یا کارکنان کشتی‌های غیرنظامی) می‌توانند اقدام کنند. سایر ویزاهای توریستی مختص شهروندان کشورهای خاص است. در تصویر زیر، این 6 نوع ساب‌کلاس را می‌بینیم:

انواع ساب‌کلاس‌های ویزای توریستی استرالیا

مدارک مورد نیاز ویزا توریستی استرالیا :

  • فرم ۱۴۱۹ + فرم اطلاعات اضافی
  • سه عکس رنگی، زمینه سفید، ۶٫۴
  • رسید پرداخت ۱۳۵ AUD در یکی از دفاتر اداره مهاجرت و حفاظت مرزی DIEB در استرالیا
  • شناسنامه ( ترجمه لاتین با تایید )
  • کارت ملی( ترجمه لاتین با تایید )
  • سند مالکیت ( ترجمه لاتین با تایید )
  • مدرک کاری : جواز / روزنامه رسمی / حکم کارگزینی + ۳ فیش حقوقی + لیست بیمه، گواهی اشتغال به تحصیل ( ترجمه لاتین با تایید )
  • مدرک مالی: پرینت ۶ ماهه حساب، گواهی تمکن مالی (لاتین، با مهر بانک)
  • باید رزرو بلیط استرالیا
  • رزرو هتل در استرالیا
  • برنامه سفر به استرالیا
  • دعوتنامه رسمی استرالیا + (کپی) آخرین وضعیت اقامتی
  • آخرین مالیات پرداخت شده
  • مدرک کاری
  • مدرک مالی
  • سند مالکیت دعوت کننده

مدرک زبان موردنیاز مهاجرت به استرالیا

برای درخواست اکثر ویزاهای استرالیا، از جمله ویزاهای کاری و مهارتی و تحصیلی باید مدرکی مبنی بر داشتن سطح مشخصی از زبان انگلیسی را ارائه دهید. مدارک زبان مورد‌تأیید استرالیا، شامل آزمون‌های IELTS و TOEFL ،CAE ،PTE ،OET است. برای اطلاعات بیشتر در مورد این آزمون‌ها، مقاله مدرک زبان برای مهاجرت به استرالیا را بخوانید. همچنین در جدول زیر خلاصه‌ای از نمره زبان موردنیاز برای روش‌های مختلف مهاجرتی را لیست کردیم:

نمره زبان لازم در روش‌های مهاجرت به استرالیا
ویزاهای کاری و مهارتی حداقل آیلتس 6 (یا تافل 64، پی‌تی‌ای 36)
ویزای سرمایه‌گذاری آیلتس 4.5 برای استفاده روزمره
ویزای تحصیلی (500) حداقل آیلتس 5.5
ویزای ازدواج نیازی ندارد
ویزای خانواده نیازی ندارد
ویزای توریستی (600) نیازی ندارد

مدارک لازم برای مهاجرت به استرالیا

مدارک مورد نیاز برای مهاجرت به استرالیا، با توجه به روش مهاجرتی، کشور مبدا و شرایط مهاجرت، متفاوت است. البته یک‌‌سری از مدارک عمومی است و جدا از روش مهاجرتی باید آن‌ها را داشته باشید:

  • پاسپورت معتبر و مدت‌دار (حداقل 6 ماه)
  • مدارک شخصی و هویتی (شناسنامه، عکس، کارت پایان خدمت یا معافیت (برای آقایان)، کارت ملی و …)
  • اصل و کپی گزارش حساب بانکی و نامه تمکن مالی
  • مدارک سوابق شغلی
  • مدارک دعوت‌نامه، پیشنهاد شغلی یا اسپانسری در استرالیا (در صورت نیاز)
  • مدرک دانش زبان شامل آزمون‌های IELTS و TOEFL ،CAE ،PTE ،OET (برای اکثر ویزاها)
  • رسید پرداخت هزینه‌های دولتی مهاجرت به استرالیا
  • تکمیل فرم‌های مربوطه هر ویزا
  • گواهی عدم سوء پیشینه

لازم به ذکر است بعضی از مدارک شما باید به‌صورت کامل ترجمه انگلیسی شده و مهر ناتی NAATI داشته باشند.

 

ویزا

ویزای والدین استرالیا

این نوع ویزا برای افراد و متقاضیانی می باشد که بیشتر از نیمی از فرزندانشان در کشور استرالیا زندگی می کنند.
توجه داشته باشید بعد از تایید سفارت استرالیا و دریافت ویزای مربوطه، پس از زندگی در استرالیا به مدت 4 سال متقاضیان با داشتن شرایط لازم حق درخواست شهروندی را نیز خواهند داشت.

ویزای همسر استرالیا

این نوع ویزا مرتبط برای اشخاصی است که همسرشان تابعیت استرالیایی دارد و در صورتی که فرد مور نظر طی مدت 2 سال با همسرش زندگی کند می تواند بعد از آن دخواست اقامت دائم را بدهد.

ویزای آخرین فرد بازمانده استرالیا

این نوع ویزا مرتبط با اشخاصی است که تمامی خانواده و بستگانشان در کشور استرالیا اقامت دارند و فرد متقاضی تنها بازمانده از انها در ایران می باشد.

ویزا کنفرانس استرالیا 

برای اخذ ویزای کنفرانس استرالیا باید تاییدیه ثبت نام در کنفرانس در استرالیا را داشته باشید.

ویزای ترانزیت استرالیا و مدارک مورد نیاز ویزای ترانزیت استرالیا :

  • فرم ۸۷۶
  • فرم اطلاعات اضافی
  • کپی ویزا مقصد
  • دو عکس رنگی، زمینه سفید، ۶٫۴
  • رزرو بلیط مقصد

     

مهاجرت به استرالیا از طریق پناهندگی

یکی دیگر از گزینه‌های مهاجرت به استرالیا، پناهندگی است. پناهندگی در کنار خطرات خود، یکی از سخت‌ترین روش‌های مهاجرت است. طبق آمار Worlddata.info؛ در سال 2019 تعداد 28 هزار نفر برای پناهندگی در استرالیا اقدام کرده‌اند. 88% این درخواست‌ها در بررسی اولیه رد شدند و تنها 22% این درخواست‌ها قبول شد. استرالیا برای ورود پناهندگان و اقامت آن‌ها قوانین سخت‌گیرانه‌ای دارد. وقتی این حساسیت را در کنار مشکلات و خطرات پناهندگی می‌گذاریم، می‌بینیم پناهندگی یک روش درست و منطقی برای اخذ اقامت استرالیا نیست. در هر صورت استرالیا 8 نوع ویزای پناهندگی و بشردوستانه صادر می‌کند که عبارتند از:

  • ویزای پناهندگی استرالیا Refugee category visas (ساب‌کلاس 200، 201، 203 و 204)
  • ویزای 202 استرالیا (Global Special Humanitarian visa)
  • ویزای 785 استرالیا (Temporary Protection visa)
  • ویزای 790 استرالیا (Safe Haven Enterprise visa)
  • ویزای 866 استرالیا (Protection visa)

سوالات متداول درباره ویزای استرالیا

سوال: آیا با این ویزایی که دریافت می کنیم می توانید اقامت دائم نیز داشته باشیم؟
جواب: خیر این امکان به هیچ وجه امکان پذیر نمی باشد.

سوال: برای ویزای تحصیلی چه مردک زبانی مورد نیاز است؟
جواب: مدرک آیلتس که بنا بر میزان و مقطع تحصیلی شما متفاوت می باشد.

سوال: در هنگام درخواست اخذ ویزای استرالیا چخ مدرکی به ما کمک میکند و لازم می باشد؟
جواب: مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم برای دوره کارشناسی، مدرک کارشناسی برای دوره کارشناسی ارشد.

سوال: آیا برای داشتن این ویزا وضعیت مالی مهم است؟
جواب: بله به علت اینکه هزینه تحصیل در کشور استرالیا بسیار بالا می باشد و شما می بایست توانایی پرداخت آن را داشته باشید.

آدرس سفارت استرالیا در تهران

شما برای ارائه دخواست برای اخذ هر یک از ویزا های مرتبط با کشور استرالیا می بایست به سفارت این کشور مراجعه نمایید.
در ادامه می توانید آدرس و شماره تماس سفارت استرالیا در تهران را ملاحظه نمایید.
آدرس:
خیابان خالداسلامبولی، خیابان بیست و سوم، شماره ١٣
تلفن:
88724456-021
021-88724457
021-88724458
فکس:
021-88720484
021-88720490
روز و ساعات کاري: يکشنبه تا چهارشنبه از ساعت 7:30 الي 15:30 – پنجشنبه ها از ساعت 7:30 الي 14:45

همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت سفارت استرالیا در تهران به نشانی اینترنتی www.iran.embassy.gov.au مراجعه نمائید .

قبل از سفارش ویزای استرالیا به ماجاگلد ویزا نکات زیر توجه فرمائید :

  • شما برای ورود به خاک کشور استرالیا نیاز به داشتن ویزای استرالیا دارید که از طریق سفارت کشور استرالیا در کشور محل اقامت خود می توانید اقدامات لازم را انجام دهید ما در ادامه این متن به انواع ویزا های استرالیا اشاره خواهیم کرد.
  • توجه داشته باشید هزینه هر یک از ویزای های درخواستی متفاوت بوده و قبل از اقدام به درخواست شما می بایست نحوه پرداخت و میزان پرداختی در رابطه با ویزای درخواستی خود را از سوی سفارت مربوطه جویا شوید.
  • همچنین توجه داشته باشید تمامی مدارکی که می بایست به سفارت استرالیا ارائه دهید باید ترجمه شده و بدون هیچ نقصی باشند.
  1.  

فرصت های مهاجرت

لورم ایپسوم یا طرح‌نما به متنی آزمایشی و بی‌معنی در صنعت چاپ، صفحه‌آرایی و طراحی گرافیک گفته می‌شود.

ترکیه

درباره کشور ترکیه ترکیه همسایه شمال غربی ایران و یک نام آشنا و دوست داشتنی…

کانادا
کانادا

اخذ ویزای کانادا  در متن زیر اطلاعات مورد نیاز جهت اخذ ویزای کانادا و شرایط…

نیوزلند
نیوزلند

مطالعه. کار کنید. در نیوزلند زندگی کنید لورم ایپسوم یا طرح‌نما به متنی آزمایشی و…

سنگاپور
سنگاپور

مطالعه. کار کنید. در انگلیس زندگی کنید لورم ایپسوم یا طرح‌نما به متنی آزمایشی و…

چین
چین

مطالعه. کار کنید. در چین زندگی کنید لورم ایپسوم یا طرح‌نما به متنی آزمایشی و…

کره جنوبی
کره جنوبی

مطالعه. کار کنید. در کره جنوبی زندگی کنید لورم ایپسوم یا طرح‌نما به متنی آزمایشی…

ایرلند
ایرلند

مطالعه. کار کنید. در ایرلند زندگی کنید لورم ایپسوم یا طرح‌نما به متنی آزمایشی و…

اسلواکی
اسلواکی

مطالعه. کار کنید. در اسلواکی زندگی کنید لورم ایپسوم یا طرح‌نما به متنی آزمایشی و…

هند
هند

مطالعه. کار کنید. در هند زندگی کنید لورم ایپسوم یا طرح‌نما به متنی آزمایشی و…